Ünlü Filozoflara Ait Kaynaklar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Felsefeye merak salanlar, felsefe bölümünde öğrenci olanlar veya felsefik konularda tez hazırlayanalar için hayati öneme sahip olan ünlü filozoflara ait kaynakların yer aldığı bir site olan dahifilozof.com sitesi sizlere ücretsiz olarak hizmet veriyor. Filozof fragmanlarının, kitaplarının yer aldığı sitemizde her kaynak e – kitap formatında sizlere sunuluyor. Türkçe çeviriler şeklinde fragmanların orijinal hallerini bulacağınız sitemizde ayrıca dilerseniz ücretsiz olarak kolay bir şekilde kaynakları indirme imkânına da sahipsiniz. Felsefe dünyası için çok büyük öneme sahip olan Aristotales, Ksenophanes, Herakleitos gibi filozoflara ait kaynakları bulabileceğiniz, dilediğiniz kaynağı ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir site olarak felsefe dünyasına katkı sunuyoruz.

Günümüzde felsefe konularının tartışıldığı, Felsefe  kaynaklarının yer aldığı site sayısının çok az olması ve olanlarında ücretli üyelik sistemi ile faaliyet gösteriyor olması nedeni ile sizlere ücretsiz olarak felsefe kaynakları sunan sitemiz farkını ortaya koymuştur. Ünlü filozofların yazmış oldukları fragmanlar, kitaplar, felsefe konularındaki tartışmalar gibi çok geniş bilgi kaynağına sahip olabileceğiniz sitemizi ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz. Üyelik işleminden sonra sizlere sunmuş olduğumuz e – kitaplar içinden dilediğinizi indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Akıl yürütme, tümdengelim, tümevarım, analoji, hepden gitmeli gibi yöntemler hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı, mantık konularında çok geniş bilgi kaynağına sahip olan sitemizde felsefe adına aradığınız her detaya bir tık ile ulaşabiliyor ve bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver