Yağmur altında ‘Şahane Cuma’ kuyruğu; 1.500 liraya indi saatlerce sırada beklediler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyada alışveriş çılgınlığı olarak aşina ‘Şahane Cuma’ indirimleri başladı. Alışveriş sektöründe firma ve mağazaların indirim yaptığı bu günde Şişli, Teşvikiye Caddesi üzerinde bulunan spor mağazasında özel olarak üretilen ayakkabıları elde etmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı. Geceden sıraya giren vatandaşların ara sıra stres yaşadığı görüldü. Sıra yüzünden tartışmaların yaşandığı mağaza önünde, ayakkabıyı almayı başaranlar ise alkışlar eşliğinde mağazadan ayrıldı.

“ERKEN SAATLERDE KALKIP GELDİ”

Sabahın erken saatlerinden itibaren beklediğini gösteren bir öğrenci,” Sabah 07.00’den beri buradayız. Erken saatlerde kalkıp geldik. Dün geceden beri bekleyenler var. Adımızı yazdırıp sıraya girdik. Sıra gelirse inşallah alacağız. Özel üretim bir ayakkabı. Yaklaşık 600 tane geldi Türkiye’ye. Normalde vitrin fiyatı 2 bin 500 lira. Ancak bugüne özel olarak bin 500 liraya satışa sunulacak” diye konuştu.

OKULA GİTMEYEREK AYAKKABI ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Kundura alabilmek için okula gitmeyerek sıraya giren bir diğer öğrenci ise,” Ayakkabıyı alabilmek için sabahleyin erkenden buraya geldik. Okulu astık bugün. Sıra gelirse alacağız ayakkabıyı” dedi.

11 SAAT SONRADAN ÖZEL TASARIMLI AYAKKABISINA KAVUŞTU

Mevcut idareli şartlara tarafından pahalı bir ayakkabı aldığını kaydeden bir yurttaş ise,”Dün akşam saat 23.00’den beri bekliyorum. En Düşük ücretin 2 bin lira olduğunu düşünürsek pahalı bir pabuç. Bin 500 liraya pabuç sahibi olduk. ara sıra sırada tartışmalar yaşandı. Ben hiç oralı olmadım” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Bu Yazıya Tepki Ver