YENİ YIL EĞLENCELI BAŞLIYOR

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi sebebiyle tüm dünyada oyunun kuralları değişirken ATRAX ; yenilenip güçlenerek yüksek kalite standartlarında bir fuar için 4-6 Şubat 2021 tarihlerinde yeni yılın ilk fuarı olarak birikmiş bir potansiyeli karşılamayı hedefliyor. Her yıl katlanarak büyüyen fuar, geçtiğimiz sene 38 ülkeden 180 firma ve 18 bin ziyaretçiyi ağırlarkenbu yıl 40 ülkeden 190 bin ziyaretçi hedefliyor.

“ Büyük Oyunlar Büyük Oyuncularla Oynanır ”

Büyük oynuyoruz mottosu ile sektörü ve ticareti canlandırma misyonunu üstlenen Atrax, fuar sponsorlarını “Büyük oyunlar büyük oyuncularla oynanır!” sloganı ile duyuruyor.

Bahsi geçen “Büyük Oyuncular” arasında fuar Gold Sponsorluğunu üstlenen, uluslararası arenada inovatif ve kreatif ürünleriyle her daim adlarından söz ettiren Polin Waterparks ve Dof Robotics gibi uluslararası firmalar yer alıyor. ATRAX organizatörü Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan ATRAX Fuarının; uzun süredir içinde bulunduğumuz durağan dönemde yepyeni bir döneme geçişte bir köprü görevi göreceğini, sektörün yeniden bir araya gelmesini sağlayarak yeni ve bekleyen projelere rehber olacağını belirtti.

‘’ Eğlenmenin Önemini Anladık ‘’

Aslan; ‘’ Evde kaldığımız dönemlerde özgürlüğün, birlikte olmanın, eğlenmenin önemini anladık. Bu duyguları yaşayacağımız günlere geri dönmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Tecrit altında yaşama devam edilmesi sürdürülebilir bir şey değildir. Bireysel korunma önlemleri yani sosyal mesafe uygulaması, kişisel koruyucu malzemelerin kullanımı öncelikli stratejilerimiz olarak yolumuza devam edeceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Pandemi ile birlikte en çok duyduğumuz cümle bu… Geleceğe dair öngörülerimizde hepsinde ortak tek nokta yenilik ve değişimdir. Dünya krizden yeniden doğacak ve yeni bir yapılanmaya gidecek. Yeni üretim modelleri ortaya çıkacak. Hiçbir toplum değişimden kaçamaz.Bu dönem aslında yeni Dünya düzeninin ayak sesleri. Oyuncular yenilendi, oyun yenilendi. Oyunun kuralları değişti. Olayları akışına bırakma lüksümüz yok. Geleceği doğru inşa edebilmek için, biz işimizi yeniliyoruz. Yeni yılda büyük işler için bir araya gelmeye hazırlanıyoruz. Hep birlikte oyunu yeniden düzenliyoruz ve büyük oynuyoruz ‘’ ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver