Genellikle çelenk modelleri düğün, cenaze ve yeni bir yerin açılışı için gönderilen, aynı zamanda anma törenlerinde kullanılan bir yöntemdir.

çelenkatölyesi (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çelenkler Nasıl ve Ne Zaman Gönderilir?

Genellikle çelenk modelleri düğün, cenaze ve yeni bir yerin açılışı için gönderilen, aynı zamanda anma törenlerinde kullanılan bir yöntemdir. Kültürümüze yerleşmiş olan çok eski bir gelenek türüdür. Çok eski zamanlarda başlayan çiçek gönderme yöntemleri kutlama sembolleri ve anma törenleri için en çok tercih edilen durum haline gelmiş oldu. Çiçekçilik sektörünün çok gelişip yaygın bir hale gelmesi sonucu bu kültür hala günümüzde devam eden yöntemlerden birisidir.

Çelenk Tasarımları

Modern tasarımlar ve harika fikirler ile tasarlanıp, hazırlanan çelenkler yaratıcılığın sınırını zorlayarak harika modellerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Bu yüzden de çok fazla çeşitte çelenk modelleri ile karşılaşmanız mümkün oluyor. Çelenk siparişi için açılış veya taziye törenlerinde uygun çelenk seçiminde bulunmanız oldukça kolaydır. Bunun için tek yapmanız gereken şey istediğiniz çelenk modeli için Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Cenaze Çiçekleri Nelerdir?

Cenaze çiçekleri daha çok vefat etmiş kişiyi anmak amacı için cenaze evine gönderilen çiçeklerdir. Bu çiçeklerin boyut durumları her zaman değişkenlik gösterebilir. Cenaze evine çelenk gönder için tercih edilen aranjman modelleri biraz daha resmi ve büyük çelenk gibi modellerdir.

Cenaze evine gönderilmek için en çok tercih edilen çiçek modelleri ise kasımpatı, zambak ya da gül gibi çiçeklerdir. Cenaze evine gönderilmek istenen çiçeklerin renk seçimleri de oldukça önemlidir. Mavi, yeşil ve beyaz çiçekler daha çok huzur, rahatlık ve alçakgönüllülük gibi duyguları ifade eder. Bu nedenle Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver