Aşeren Anneler İçin Online Hamile Meyveleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mevsiminde yer almayan pek çok meyve kullanılabilmek adına ileriki süreçler için dondurulma işleminde bulunulur. Buzluklardan çıkarılan meyvelerin vaktinde toplandığı fakat üzerinden oldukça fazla ay geçtikten sonra tüketilmesi durumunda bir sıkıntı oluşturması mümkündür. Firmamız bünyesinde satışta bulunduğumuz taze yeşil erik satın al hizmetini tercih ettiğinizde tamamı ile dalından koparılan dondurularak sunulmayan eriklere ulaşabiliyorsunuz. Taze meyvelerin tüketiminin tadına verebileceğiniz hizmetimizden faydalanabilmek için internet sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir ve online olarak kiraz ve yeşil erik satın alabilirsiniz.

Paketler içinde Hijyenik Taze Erik Satın Al

Online hamile manavı hizmeti sunan sitemiz üzerinden gerçekleştirilen meyvelerin paketlenme süreci tüm hijyenik koşullar ön planda tutularak sağlanmaktadır. 100 gramlık paketlere bölünerek hazırlanmış olan kiraz ve yeşil erikler istediğiniz sayıda paketlenerek tarafınıza ulaştırılmaktadır. 100 gramlık bir paketin içerisinde ortalama olarak 14-15 adet meyve bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi alabilmek, sipariş oluşturabilmek ve ürünlerin fiyatlarına dair bilgi alabilmek için sitemize gelerek WhatsApp hattı üzerinden bizlerle irtibata geçebilir, taze ve dalından meyveleri talep edebilirsiniz.

Bebek bekleyen ve aşeren hamile annelerin özellikle tercih ettikleri sitemiz içerisindeki taze yeşil erik ve dalından koparılmış kiraz yoğun ilgi görmektedir. Tamamı ile özel üretim alanlarından dalından koparılarak sizlere ulaştırılan meyvelerimiz herhangi bir yerde dondurulmadan hizmetinize sunulur. Amacımız oluşan talebi karşılayamayacak büyük dondurulma yöntemi ile sunulan taze olmayan meyveleri bir arada bulundurmak değildir. Bu kapsamda ki iki ürün çeşidimizi, yılın 12 ayında dalından taze yeşil erik satın al hizmetimiz ile e müşteriyi buluşturabilme adına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver