Galatasaray’da İşler Yolunda Gitmiyor

4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlar ile göğsümüzü kabartan Galatasaray’da ligde işler yolunda değil. UEFA Avrupa liginde Marsilya, Lazio ve Lokomotif Moskovalı gruptan namağlup lider çıkan takım, Süper ligde 7 maçtır galibiyete hasret durumda. En son iç sahada Konyaspor karşısında 1-0’lık galibiyet alan takımda taraftar hiç hoşnut değil.

Teknik direktör Fatih Terim’in Fenerbahçe derbisinde aldığı ceza ise devam etmekte. Bu süreçte takımı idare etmekte olan Selçuk İnan ve Necati Ateş’in performansları da taraftar gözünde beğenilmiyor. Bedava bonus geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısında da yönetim içerisinde fikir ayrılıkları su yüzüne çıktı. Başkan yardımcısı olan Sn. Rezan Epözmedir ve genel sekreter Sn. Şükrü Köksal Öncü’nün istifası ile sonuçlan fikir ayrılıklarının ana sebebi başkan Burak Elmasla olan görüş farklılıkları olarak görülüyor.

Galatasaray aleyhine Fenerbahçe derbisiyle başlayan ve devam eden organize hakem hataları fikri, Sn. Rezan Epözdemir’in Burak Elmas ile açıklama konusunda anlaşamamasına sebebiyet verdi. Kadın futbol karşılaşması ile bir kez daha Fenerbahçe ile dost olunmaz fikrini savunan Rezan Epözdemir, ile Burak Elmas’ın kararlı dostluk mesajları sonrasında ipler kopma noktasına geldi.

Hakem Kararları Baş Aktör

Son olarak Sivasspor karşılaşmasının ardından hatalı hakem hataları konusunda konuşmasını isteyen Sn. Rezan Epözdemir, Burak Elmas’tan “Galatasaray başkanı zır pırt konuşmaz” cevabını aldıktan sonra, yönetimden ayrılma kararı aldı. Burak Elmas ise Türk futbolunda yeni bir imaj çizme konusunda kararlı görünüyor.

Genel kurulda Fatih Terim’den memnun olmayan üyelerin serzenişlerine ise başkan “Ben görevde kaldığım sürece hocayla devam edeceğim” şeklinde kararlı bir mesaj verdi. Ancak Galatasaray’ın ligdeki kötü sonuçları devam ederse taraftarların hocaya ve yönetime tepki göstereceği apaçık ortaya çıkmış durumda. Bedava bonus veren siteler 18 aralıkta oynanacak olan Başakşehir maçı bir nevi dönüm noktası niteliği taşıyabilir. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir teknik direktör değişikliğinden sonra oldukça başarılı bir grafik çizmiş durumda. Galatasaray ise 7 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor, maç hakkındaki notlara baktığımızda ise Luyindama ve Muslera’nın bu maçta forma giyemeyeceğini görüyoruz.

Sivas maçında Muslera ile çarpışan Luyindama hem arkadaşını sakatlamış hem de yenilginin baş mimarı olmuştu. Geçen maçta oynamayan Marcao’nun ise bu maçta ilk 11 başlaması bekleniyor, Galatasaray – Başakşehir karşılaşması bugün saat Bedavabonuscum.com       19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumunda.

 

Bu Yazıya Tepki Ver