Amazon Danışmanlığı

amazondanismaligi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazon’da satış yapmak, 300 milyondan fazla alıcıya ulaşmak satıcılar için büyük bir fırsattır. Satış yapmak Amazon üzerinde büyük bir rekabet ortamında gerçekleşir. Binlerce satıcı arasından sıyrılmak, başarılı bir satış stratejisi geliştirmek, uzmanlık gerektirir.

Öncelikle şirketlerin hedef ve stratejilerini belirlemeleri gereklidir. Amazonda halihazırda satış yapan, Amazonda için bazı eğitimleri almış ama satışta başarılı olamamış, kendisi üretici olan bir şirketin durumu ile ilk defa ürün bularak Amazon da satış yapmak isteyen bir şirketin planlaması aynı olmayacaktır. Bu neden ile Amazon Danışmanlığı, işletmelerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş bir strateji planı oluşturur. İşletmelerin özel Amazon Danışmanlığı alması marka ve bilinirlik ile satışlarını artırmaları için avantajlı olacaktır.

Amazon Danışmanlık Hizmetleri Neyi Kapsar?

Bu hizmetler, Amazon FBA Danışmanlık, Amazon Private Label Danışmanlığı, Amazon Wholesale Danışmanlığı, Marka Planlaması, Amazon Ürün Listeleme, Amazon için Fiyatlandırma, Envanter Yönetimi, Amazon Suspend, Amazon PPC, Amazon Reklam Danışmanlığı, A-Z Amazon Eğitim ve Hizmetlerini Kapsar.

Hangi Amazon Danışmanlık Şirketinden Hizmet Almalıyız?

Birçok danışmanlık şirketine göre Onlinemek Birebir Danışmanlık ile Amazon panelinde her şeyi öğrenirken aynı zamanda eğitim de almış oluyorsunuz. Onlinemek içinde eğitim ve danışmanlığı tek yerde toplayarak size özel bir hizmet sunuluyor.

Satış yapmak isteyen şirket, ilk kez ürün bulacak ise ürün bulunması ve ürünün A-Z her şeyi ile ilgilenilmesi, Amazon liste ve panel kullanımı, ürün anahtar ve seo çalışması, kargo planlaması, üretici ile temas ve birçok konuda özel olarak her konuda destek veriliyor. Birebir sorulara cevap bulabilen satıcı her konuya hâkim olarak Amazon’da satışa başlamış oluyor.

Onlinemek ile Şirket wholesale sistemi ile ürünü satışı yapıyor ise toptancı ile irtibat, Wholesale ürününün hazırlanması, Amazon depoya teslim planı vs gibi birebir özel olarak çalışma yapılarak Amazon için buybox planlaması yapılıyor.

Şahıs veya şirket halihazırda Amazon’da satış yapıyor ama istediği hedefe ulaşamadı veya satış yapamıyor ve özel olarak çalışmaya ihtiyacı var ise birebir çalışmalar ile hesap yönetiminde destek olunuyor. Ürün için listelemenin incelenmesi, seo çalışması, reklam (ppc) optimizasyonu ve taktikleri, ürüne ve kategoriye özel hazırlık, lansman, rakiplerin incelenmesi ve yeni taktikler planlanması gibi birçok konuda Onlinemek birebir destek sunuyor. Amazon hesap takibi ve satış sürekliliği için şirkete özel Amazon Danışmanlık Hizmeti sunuluyor.

Onlinemek Birebir Amazon Danışmanlığı Hizmeti İçeriğinin Bazıları;

  1. FBA ve Private Label Danışmanlık Hizmetleri
  2. Ürün Listeleme Stratejileri
  • Ürün Kategorisinde Analiz Yapılması
  • Listeleme Optimizasyonu (Keyword Çalışması, Başlık, Bullet Points , Açıklama)
  • Varyasyonlu veya Varyasyonsuz Liste Oluşturma, Exel ile ürün yükleme anlatımı
  1. Kargo planı oluşturma, ürün ve kargo etiketi planlama çalışmaları
  2. Pazarlama Stratejileri
  3. Marka Tescil Başvurusu (Private Label İçin Marka Tescili işlemleri)
  4. Fiyatlandırma Stratejileri, Promosyonlar ve Kampanyaları Yönetimi, Prime Çalışmaları
  5. PPC (Reklam) Çalışmaları ve Özel Teknikleri
  6. Envanter Yönetimi, Sipariş ve İade Yönetimi, Stok Takibi ve Yönetimi
  7. Müşteri Hizmetleri İletişim, Müşteri Yorumları Arttırma Çalışmaları
  8. Lansman Giveaway Çalışmaları, İlk Sayfada bulunma ve Satış Arttırma Çalışmaları
  9. Politika ve Sistemlerinin Takibi
  10. Suspend Durumunda Yardım Hizmeti

Siz de Amazonda satış yapmak istiyorsanız ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız veya Amazon’da satış yapıyor ama çok az ürün satışı gerçekleştiriyorsanız size özel birebir çalışma için Onlinemek ile iletişime geçerek alanında uzman ekip ile çalışma imkânı bulabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver