Bilgisayarlı Otomatik Kesim Makinası

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir ayakkabı üretim sürecinde kullanılan kesim makinaları çok önemlidir. Çünkü ayakkabının tüm albenisi ve kendini gösterdiği bölümü üst kısmıdır. Son yıllarda öyle farklı model ve desenlerde ayakkabı üretimi yapılıyor ki, bu durum ayakkabı tutkunlarının çok hoşuna gidiyor. Hem kadın hem de erkek ayakkabılarında farklı modellerde ve kesimlerde en özel çalışmalar ile firmalar büyük bir yarış içerisine giriyor.

Her bir ayakkabının üst kısmındaki kesim ve desenler bilgisayarlı otomatik kesim makinesi ile yapılıyor. Lazer kesim olarak ta bilinen bu bölümde otomatik makineler aracılığı ile hayal edilen her tür desen ve açlışma yapılabiliyor. Artık tasarımcılar hayal etmek konusunda oldukça özgür. Çünkü onlar nasıl bir tasarım hayal ederse etsin, bu tasarım kesim makinaları sayesinde her tür kumaşa kolaylıkla uygulanabiliyor.

Elit Makina Ayakkabı Üretim Makinaları

Elit makina firması olarak bizler ayakkabı üretim makinaları üretiyoruz. Bir ayakkabının var olabilmesi için gerekli olan tüm üretim makinalarını firmamızda bulabilirsiniz. Bildiğiniz üzere ayakkabı üretimi komplike bir aşamadır. Bir ayakkabıyı oluşturan her bir bölüm farklı bir makinada üretilmekte ve ardından birleştirilerek son aşaması tamamlanmaktadır.

Üretim sürecinde taban için ayrı makinalar kullanılmaktadır. Bu aşamada da taban makinası ayrı, taban çapak alma makinası ayrı olarak üretilmektedir. Monta makinası ve bunun yanında dikiş makinaları da ayakkabı üretim sürecinde kullanılmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver