Eskişehir Savunma Sanatları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savunma sanatları aynı zamanda dövüş sanatlarıdır. Bu sporlar savaşların içinde doğmuş ve bugün insanların hem bedensel hem de ruhsal sağlıklarını güçlendirmek adına yapmış oldukları özel sporlardır. Savunma sanatları denildiğinde akla ilk gelen alanlar boks ve kick boks uygulamalarıdır. Türü ne olursa olsun her bir dal aynı amaca hizmet etmektedir. Bu sporu yapan insanlar her zaman özgüveni yüksek, özsaygısı olan otokontrollü insanlardır.

Arad Global Club olarak bizler sizlere Eskişehir’de savunma sanatları eğitimleri veriyoruz. Eskişehir Kick Boks ve boks çalışmalarınız için bizlere ulaşabilirsiniz. aradglobalclub.org adresine giriş yapabilir ve burada yer alan tüm içeriklerden gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Zihin Ve Beden Terapisi

Eskişehir Arad Club olarak bizler zihin ve beden sağlığını aynı anda sağlayan her tür spor ve terapi için sizlerin yanındayız. Bünyemizde bulunan eğitimli ve tecrübeli uzmanlarımız araıclığı ile en çok tercih edilen tüm terapi yöntemlerini başarı ile gerçekleştirmekteyiz.

Eskişehir Pilates çalışmalarımız ile sizlere 100 yılı aşkın bir süredir en çok tercih edilen terapi seanslarını vermekteyiz. Bilindiği üzere pilates bir rehabilitasyon yöntemi olarak ortaya çıkmış ve bugün fit bir vücut ve sağlıklı bir ruh için en çok tercih edilen yöntemler arasına girmiştir.

Buna eşdeğer olarak Eskişehir Yoga çalışmalarımız ile sizlerin iç huzura ve bedensel sağlığa kavuşmasına aracılık etmekte ve destek olmaktayız.

Bu Yazıya Tepki Ver