Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: “Emeğimiz Heba Oldu!”

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Fenerbahçe ile oynanan maçta yaşanan mağlubiyet sonrası duygularını paylaştı ve “Emeğimiz heba oldu.” dedi.

Fenerbahçe’ye Karşı Alınan Mağlubiyet Sonrası Atılay Canel’den Açıklama

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe’ye betosfer konuk oldu ve maçı 2-1’lik skorla kaybetti. Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, basın toplantısında duygularını ve maçın ardından yaşananları değerlendirdi.

Emeklerin Heba Olduğunu Düşünüyorum

Canel, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün burada Karagümrük betosfer giriş takımımızın nasıl bir takım olduğunu gösterdik. Kendi arzularını adalet sananlara ve onlara hizmet etmeyi görev bilen ahlaksızlara Allah’tan başka kimsenin yapabileceği bir şey yoktur. Güzel maç oldu. Herkes sevinsin diyoruz. Bariz penaltımız da VAR’daki arkadaş tarafından verilmedi. Bu akşam sahada 11 arkadaşın, kenarda bekleyen arkadaşların, sağlık ekibimizin, idari kadromuzun emeğinin heba olduğunu düşünüyorum.”

Atılay Canel’ın açıklamaları, maç sonrası yaşanan hayal kırıklığını yansıtırken, Fatih Karagümrük takımının mücadele azmi ve duygusal bağlılığı da dikkat çekti. Takım, gelecek maçlarda bu hayal kırıklığını telafi etmeye çalışacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver