Kobitsa’yı Keşfedin!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kobitsa en nitelikli portföyler arasındaki yerini alırken güvenilirliği temel ilke edinmiş, maliyeti minimalize eden bir sistem ile kurulmuştur. Düşük maliyet ile alıcıyı bir araya getiren sistemi sayesinde Türkiye ve dünyada oldukça adından söz ettiren bir kurum konumundadır. Bu nitelikli kurum toplu alımları ile ürün ve ürün gruplarının maliyetlerini oldukça düşürmektedir. Hem alıcı hem satıcıya kazandıran bu sistem en güvenilir ve hızlı kargo anlaşması ile alıcıya ulaşmaktadır.

Kobitsa İle Güç Birliği

Kobitesa birçok farklı firmayı bünyesinde toplayarak her birinin gücünü tek bir çatı altında kullana bir yapıdır. Bu yapının en önemli hedefi ve amacı toplu olarak hareket ederek yüklü miktarlarda satın alma işlemleri yapmaktır ve bu satın alma işlemlerinde yüklü alım avantajını kullanarak birim maliyetlerde ciddi oranlarda azalmalar sağlamaktır.

Sizlerde Kobitsa hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız kobitsa.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Site içerisinde yer alan kategorilerde yapılan anlaşmalar, verilen hizmetlerin detayları, tedarikçiler ve başvuru süreçleri yer almaktadır. Tüm bu bilgilere tek bir tık ile ulaşabilirsiniz

Tedarikçi Kurumsal Firmalar

Kobitsa güvenirliği kapsamında pek çok kurumsal tedarikçi şirketler ile çalışmaktadır. Bu kurumsal firma isimleri arasında Petrol ofisi ve güvenilir pek çok kargo şirketleri gibi isimler de bulunmaktadır. Ayrıca damacana su tedariği açısından yine güvenilir ve büyük bir marka olan Sırma su ile iş birlikteliği vardır.

Bu Yazıya Tepki Ver