Show TV’nin Sevilen Dizisinde Konuk Oyuncu

Show TV'nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları yeni gününde yine kahkaha tufanı ile bizi karşılıyor. Bu haftanın konuk oyuncusu tiyatro, dizi ve film oyuncusu Abdurrahman Tutar izleyicisiyle Show TV'de karşımıza çıkacak.

abdurrahman tutar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları yeni gününde yine kahkaha tufanı ile bizi karşılıyor. Bu haftanın konuk oyuncusu tiyatro, dizi ve film oyuncusu Abdurrahman Tutar izleyicisiyle Show TV’de karşımıza çıkacak. 12 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Show TV’de. İşte sevilen dizinin kadrosu.

6.Bölüm fragmanı yayınlandı.

Sosyal medya olimpiyatları adında bir yarışma başlatan ekip, bu kez farklı bir durumla karşı karşıya gelecektir. Klavye Delikanlıları 6. yeni bölüm fragmanında olimpiyatlara katılmak için gelen genç kız, akılları baştan alacaktır.

Klavye Delikanlıları Kadrosu
Süreç Film – Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, İpek Tenolcay, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Sinan Çalışkanoğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Abdurrahman Tutar, Mert Filiz Taşbaş, Asker rol alıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver