Spor Salonu Özel Yazılımı WoPro

Screenshot_
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Spor salonlarına özel yazılımlar geliştiren Wopro, her geçen gün salon yönetiminde ön plana çıkmaktadır. Yazılım sektöründe en iyi hizmeti almak adına başvurmanız gereken www.wopro.com.tr üzerinden salon yönetimi başta olmak üzere işletmenize özel çözümlerle karşılaşabilirsiniz.

 

Firmamız kurumsal ve bireysel tüm müşterilerine kapsamlı hizmetler sunarken kalite ve memnuniyet odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Spor salonunuzun kurumsal kimliğine uygun olan modern tasarımları bir arada sunan Wopro, özel geliştirdiği sistemle aktif üyeliği olan bireylerin çeşitli ayrıcalıklardan faydalanmasını sağlar.

 

Mobil sürüm desteğiyle, salon yöneticilerinin belirleyeceği kriterler eşliğinde müşterileriniz tesisi daha pratik bir şekilde kullanabilmektedir. Her salona özel tasarımların ön planda olduğu Wopro sayesinde web tabanlı yazılım hizmeti alabilir ve bu hizmetlere mobil olarak dilediğiniz her yerden erişebilirsiniz.

WoPro Salon Yönetim Yazılımı

 

Wopro salon yönetim yazılımı, müşterileriniz için randevulu giriş modülü kullanabilirsiniz. Ayrıca günlük spor aktivitelerini Wopro sayesinde takip edebilecek olan müşterileriniz, salon için alışveriş sürecinde de uygulamadan faydalanabilmektedir.

 

Özet olarak salonun verimliliğini her anlamda artıran Wopro yazılım programları, QR kod sistemini de desteklemektedir. Yani müşterileriniz QR kod ile salona güven içinde giriş yapabilir.

 

 

Dijital anlamda ihtiyacınız olan spor salonu yazılımları için Wopro ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu noktada her zaman sizleri desteklerken dijital yazılım ofisimizde sadece işletmenizin kalitesi ve kurumsal bakış açısını düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver