Tesettür Şıklığında En Trend Mont Modelleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimi olağan, kimi sportif bu kombinlerin en manâlı parçaları ise, natürel oysa dış giyim ürünleri. Kombinlerin başlıca hatlarını belirleyen bu ürünler bununla beraber kişinin genel tarzına dair de çok şey söylüyor. Bu yazıya konu olan kadın mont modelleri de, en popüler tesettür dış giyim ürünlerinden… Yazının geri kalanında, tesettür şıklığının en favori mont modellerinden, ve hangi parçalar ile kombin yapılabileceklerinden kısaca bahsedeceğiz.

Şişme Mont

Şişme montlar, son yılların en popüler dış giyim ürünlerinden… Tesettür giyimde de oldukça talep görebilen bu mont modelleri, jurnal giyimde sportif bir zarafet için kot pantolon modelleri ve botlar ile kombinlenebilir. Kürklü, kemerli, sade, kısa ya da uzun şişme mont modelleri arasından, siz de kolaylıkla kendi tarzınıza yerinde bir model bulabilirsiniz.

Deri Mont

Her kadının gardırobunda en az bir adet deri mont olmalı… Havaların hemen şimdi çok soğuk olmadığı sonbahar aylarında giymek için ideal ürünler olan cilt montlar, dürüst şekilde kombinlediğinizde size son derece havalı bir dış görünüş kazandıracaktır. Cilt montları tarzınıza kadar farklı renklerde seçebilir; herzamanki bir görünüş için sade modellere, daha sportif bir tarz için ise kemer, asimetrik kesim gibi detaylara sahip tasarımlara yönelebilirsiniz.

Kaşe Kaban

Kaşe kaban, özellikle de klasik bir tarza sahip kadınların birincil tercihlerinden. Soğuk havalarda keza şık ayrıca de sıcak tutan kombinler için yerinde ürünler olan kaşe kabanlar, abartıdan uzaktan ama dikkat çekici bir zarafet için bez pantolon ve topuklu botlar ile kombinlenebilirler.

Kapüşonlu Mont

Soğuk, yağmurlu ve karlı havalar, sonbahar – kış sezonunun değişmez bir parçası… Bu yüzden zariflik ile birlikte sıcaklık ve en fazla konfor da isteyen kadınlar, genellikle kaşe kaban ile birlikte kapüşonlu mont modellerine de yöneliyor. Günlük giyimde spor – şık bir stil için uygun olan kapüşonlu montlar, kürklü modelleri ile de birazcık daha göze çarpan bir stili olanlara hitap ediyor.

Siz de bu güz – kış sezonunda gardırobunuzu bakım yapmak istiyorsanız, son derece geniş bir stil yelpazesine yayılan birbirinden şık tesettür mont modellerine ve daha öyle fazla tesettür giyim ürününe, Pazarium’un online kataloğunda göz atabilirsiniz.

https://www.pazarium.com.tr/mont

Bu Yazıya Tepki Ver