Utangaç Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkeklerin hoşlanma belirtileri kişisel yapılarına göre değişiklik göstermektedir. Kimi erkek çok kolay ve net bir şekilde duygularını dışarı vurabilirken, kimisi de bu duyguları için de yaşamakta dışarı kolay kolay belli edememektedir. Bu duygu durumu yaşanan her türlü olayda böle olduğu gibi aşk ve hoşlanma durumlarında da böyledir.

Utangaç erkeklerin hoşlanma belirtileri çok daha zor anlaşılmaktadır. Utangaç erkekler yaşamış oldukları her türlü duyguyu içlerinde tutmakta ve çok nadir dışarı yansıtmaktadırlar. Eğer iyi bir gözlemci olursanız içine kapanık olan erkeklerin çok nadir açık verdikleri hareketlerden duygularını anlayabilirsiniz. Ya da siz dışa dönük bir yapıya sahipseniz ve erkeklerin kolay açılabilmesi için imkân ve ortam yaratabilirseniz onların kendilerini daha kolay ifade etmelerini sağlamış olursunuz. Bunların dışında onların ne hissettiğini anlamak için belki de çok uzun süreler beklemek durumundasınız. Utangaç yani içe dönük erkeklerin hoşlanma belirtileri her zaman kapalı bir kutu gibi olacaktır.

Özgüveni Yüksek Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri

Eğer bir erkeğin özgüveni yüksekse bu erkekler içlerinde yer alan duyguları çok net ve kolay bir şekilde ortaya koyabilmektedirler. Kendine güvenen erkekler her açıdan doğru yaptığını ve reddedilme ihtimalini düşünmediği için, içindeki duyguları karşısındaki kadına cesurca açabilmektedirler. Bunu yaparken bazısı çizgisinde hareket edebilirken, bazısı ise şımarıklık boyutuna ulaşarak itici ve hoş olmayan bir hal alabilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver