Yanak Dolgusu Ve Güzellik Sırrı

3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Güzellik anlayışı ve güzellik kaygısı kişiden kişiye değişkenlik gösterse de  genel anlamda uygulanan estetik tedavileri kişileri amacına ulaştırıyor. Son zamanlarda bayanlar tarafından tercih edilen yanak dolgusu çöken ve sarkmaya meyilli yanakların dolgun görünmesine yardımcı olur. Genç ve güzel görünmek isteyen birçok ise yanak dolgusu ile güzellik sırrına ulaşıyor.

Yanak dolgusu fiyatları gidilen klinik ve doktora bağlı olarak değişkenlik gösterse de kadınların hayalini en güzel şekliyle gerçekleştiriyor. Yanak dolgusu sayesinde elmacık kemikleri kavisli bir yapıya kavuşurken yüzdeki çukurlar giderilir ve yanaklar dolgun hale gelir. Güvenilir bir işlem olduğu için yanak dolgusu her geçen gün büyük bir ilgi görüyor. Dolayısı ile yanak dolgusu fiyatları merak ediliyor.

Yanak Dolgusu Nedir?

Ameliyatsız bir işlem olan yanak dolgusu belirgin yüz hatlarına kavuşmak isteyen bayanların tercih ettiği bir işlemdir. Yanakların olduğundan fazla kilolu olması ya da çökük ve zayıf bir görünüme sahip olması estetik açıdan yüzde kötü bir görüntüye neden olur.

Bu sebeple yüzdeki simetri bozukluklarını ortadan kaldırmak amacıyla birçok kişi yanak dolgusu yaptırarak kavisli elmacık kemiklerine ve yüz hatlarına uyumlu yanaklara sahip olurlar. Yanak dolgusu yaptırmak isteyenlerin öncelikle yanak dolgusu fiyatları hakkında fikir sahibi olmalıdır.

Yanak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Cerrahi estetik operasyonlardan korkan pek çok kişi dolgu malzemelerinin kullanıldığı ameliyatsız işlemlere yönelir. Bu doğrultuda yanak dolgusu vücudun ihtiyacı olan hyalüronik asit içerikli maddenin kullanılması ile yapılır. İşleme başlamadan önce hastanın acı duymaması için anestezik krem kullanılır. Özel olarak hazırlanan dolgu malzemesi kontrollü bir şekilde yanak çevresine enjekte edilir. Böylece yanak dolgun hale gelir ve yanak çevresinde bulunan çöküntü alanlar dolgu malzemesi ile doldurulur. Yanak dolgusu aynı zamanda sarkmaları ve kırışıklıkları da ortadan kaldırır.

Dudak Dolgusu Öncesi Sonrası için Bilinmesi Gerekenler

Dolgun ve belirgin dudaklara sahip olmak isteyen birçok bayan dudak dolgusu yaptırarak hacimli dudaklara kavuşur. bu estetik operasyonlardan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle dudak dolgusu fiyatları konusunda araştırma yapması gerekir. İşlemin başarılı bir şekilde ilerlemesi için hastanın işlem öncesinde kan sulandırıcı ve takviye ürünlerden uzak durması gerekir. İşlemin ardından ise belli bir süre dik pozisyonda durmalı dolgu yapılan alanı olumsuz etkenlere karşı korumak gerekir. belli bir süre makyaj ürünlerinden uzak durmak ve enfeksiyon riskine karşı havuza girmemek gerekir.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolgusu fiyatları kullanılacak dolgu malzemesinin miktarına ve kalitesine bağlı olarak belirlenir. Bu nedenle öncelikli olarak dudağın şekli doktor tarafından incelenir ve bu doğrultuda planlama yapılır. Dudak dolgusu fiyatları doktorun deneyimine ve gidilen kliniğe göre de değişebilir.

Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanır?

Diyet ve egzersizlerle istenilen sonuca ulaşamayan kişiler bölgesel zayıflama konusunda geliştirilmiş bir teknoloji olan soğuk Lipoliz yöntemini kullanırlar. Soğuk Lipoliz yağ dondurma işlemidir. Vücudun farklı noktalarında biriken dirençli yağlar soğuk Lipoliz yöntemi ile eksi 11 derecelere kadar dondurulur. Kalıcı ve başarılı sonuçlar sunan soğuk lipoliz tekniği sayesinde donan yağ hücreleri zamanla ölür ve yok olurlar. Soğuk Lipoliz fiyatları kişiye özel planlanır. Çünkü herkesin bölgesel yağlanma sorunu birbirinden farklıdır. Bu nedenle soğuk lipolizde bölge sayısı arttıkça soğuk lipoliz fiyatları doğrudan etkilenir.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanmaz

Soğuk Lipoliz diyabet, kalp damar hastalarına, böbrek ve akciğer rahatsızlığı bulunan kişilere uygulanmaz. Dolayısıyla kişinin sağlık şartları soğuk lipolizde önemlidir. Soğuk lipoliz fiyatları klinikler tarafından her yıl güncellenir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver