Neden Farmasiyi Tercih Etmeliyiz?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kişisel bakım ve güzellik ürünleri her devirde ilgi gören ve bizi dış havanın aşındırıcı etkisinden koruyan güzellik malzemeleridir. Yıpratıcı, cildin genel yapısına zarar verici ve aşındırıcı mevsim geçişlerinde cildin sahip olması gereken nem dengesi koruması gerekir. Hem kaliteli hem de hesaplı ürünler ile piyasadaki müadillerine rakip olan Farmasiye Kimler Üye Olabilir ve avantajları nelerdir?

Öncelikle Nasıl Farmasi Üyesi Olabilirim ve üye olduğumda karşıma ne gibi avantaj/kazanımlar çıkacak bunu bilmek gerekir.

Farmasi Markasına Üye Olma Koşulları

18 yaşını doldurmuş olan herkes Farmasi üyesi olabilir. Üye olduktan sonra Farmasi markasının çeşitli indirimli avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Üye olmanın koşulu olarak; sadece tek bir şahıs olması gerekmez. En az iki kişiden oluşan şirkette üye olabilir.

Farmasi firması satış sürecinde rekabet koşullarının adil olabilmesi için üyelik başvurusu yapmış olan kişinin en yakın akrabasının (birinci dereceden) kaydına izin vermez.

Farmasi’ye kayıt olurken üyelik formunu doldurma kısmında bir adet sponsor girmeniz istenir. Burası üyelik koşuludur. Siz herhangi bir sponsor tanımıyorsanız sistem oraya otomatik olarak kişi belirleyecektir.

Farmasi markasının tercih sebeplerinden biri; içeriğindeki maddelerin doğal özlerle bezenmiş olmasının ve zararlı kimyasal içermesinin yanı sıra 68 yıldır bu sektörde yer etmiş yerli bir marka oluşudur.

Kuruluşunda eklem ağrılarına iyi gelecek ilaçlar üretime sunan sonra güzellik ve kozmetik ürünlerine yönelen Farmasi; güzellik sektöründe hem rakiplerinin önünde gitmekte hem de güvenilir ürünler sunmak amacında olmuştur.

Bu Yazıya Tepki Ver