İllere Özgü Ünlü Yöresel Lezzetler Bu Adreste

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemiz meyve ve sebzeleri ile oldukça zengin bir içeriğe sahip topraklar üzerinde bulunmaktadır. Her bir ilin kendine özgü lezzetli ve doğal yöresel bir ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlere ulaşabilmek bulunduğunuz ortamdan pek de mümkün olmamaktadır. Tüm bir ülkeyi gezebilmek ve gezilen her yerden organik ve doğal olan ürüne kavuşabilmek herkesin sağlayabileceği şartlar değildir. Tamamı ile kendi yöresine özgü olan yiyecekleri sizlere sunan ve bunun doğallığına zarar vermeden kargo yolu ile size ulaştırıyoruz. Siparişlerinizi sitemiz üzerinden talep edebilirsiniz.

Uzun yıllardır bu sektörde bulunan internet üzerinden de aktif olarak satışa başlamış olan yörenizden doğal yöresel ürünler ile satın alabileceğiniz ürün çeşitliliği özellikle kendi yöresinde popüler olan ürünleri kapsamaktadır. Antep yöresine özgü; Antep karası kuru siyah üzüm gıda ürünleri kategorisinden satışta bulunmaktadır. İndirimli olarak satın alabileceğiniz bir kalite; Aydın yöresine özgü incir çeşitlerinin satışı da yapılmaktadır. Kış aylarını özgü olarak üretimi yapılan ve doğal yollarla elde edilen bitki çayları da oldukça popüler içecek türlerimizdendir. Alıç yaprağı, adaçayı, kiraz sapı ve kış çayı sevilen ve sevilerek içilen bitki çaylarımızdandır.

Yöresel Ürünler Hakkında Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin İrtibata Geçin

Cevizli zile pekmezi, pek çok çeşit soğuk sıkım zeytinyağı veya kantaron yağı çeşitleri, yöresine özgü üretim aşamalarına müdahale edilmeden alınarak satışı yapılan Uşak ev yapımı tarhana, doğal ve yöresel el yapımı bez sucuk, fasulyenin anavatanı olarak kabul edilen Konya şeker fasulye satışta bulunan ürünlerimizdendir. Siz de sitemizi ziyaret ederek kendinize özel bir sepet oluşturabilir; online, havale ve EFT yöntemlerini kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Kısa sürede kargoya verilen ürünlerinizin takibini de internet sayfamız üzerindeki sipariş takibi alanı üzerinden sağlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi alabilmek ve aklınıza takılan herhangi bir soru hakkında detaylı bilgi alabilmek için WhatsApp iletişim numaralarımız üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver