Unai Emery’den Nicolo Zaniolo Hakkında Açıklama Geldi

Screenshot_21
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery, kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo’nun performansıyla ilgili konuştu.

Unai Emery’den Zaniolo İçin Önemli Açıklamalar

Aston Villa, İngiltere Premier Lig’in 11. haftasında Nottingham Forest’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve teknik direktörleri Unai Emery, maç sonrası basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’dan kiralanan goley90 İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo hakkında konuşan Emery, “Daha iyi bir performans göstermesi için Zaniolo’nun kafasının yüzde 100 odaklı olması gerekiyor. Biz de bunu sağlamak ve ona destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şu an en iyi pozisyonunda oynamıyor, ancak takımımıza katkı sağlıyor.” dedi.

Emery, Zaniolo’nun performansıyla ilgili olarak, “Nicolo Zaniolo, bize yardımcı oluyor. Onunla birlikte çalışarak seviyesini yükseltmek istiyoruz. Takım goley90 giriş arkadaşlarını daha iyi anlamalı, kendini iyi hissetmeli ve daha önce yaşadığı zorlukları geride bırakmalı. Bu süreçte ona destek olmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sezon başında Galatasaray’dan kiralanan 24 yaşındaki futbolcu Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla bu sezon 13 resmi maça çıktı, ancak henüz gol veya asistle katkı sağlayamadı.

Bu Yazıya Tepki Ver