Azerion, Hawk Adlı Dijital Reklam Teknolojisi Platformunu Satın Aldı

Screenshot_9
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerion, Fransa merkezli dijital reklam teknolojisi platformu olan Hawk’ı satın alarak büyümesini sürdürüyor. Azerion, İngiltere ve Almanya’da da ofisleri bulunan Hawk’ı satın alarak reklamverenlere ve ajanslara daha geniş bir yelpazede hizmet sunmayı hedefliyor.

Azerion ve Hawk birleşmesi ile dijital açık hava, ses, bağlı TV (CTV) ve hiperlokal gibi yükselen reklam alanlarında geniş kitlelere daha kolay bir şekilde ulaşma imkanı sağlayacaklar.

Satın alma anlaşmasının şartlarına göre, Azerion, Hawk’ın yüzde 100 hissesini yaklaşık 7 milyon euro ön ödeme karşılığında satın alacak ve önümüzdeki 3 yıl boyunca kazanç hedeflerini karşılaması durumunda ek ödemeler yapacak. Toplam ödeme miktarı 20 milyon euroyu aşmayacak şekilde sınırlıdır.

Azerion Operasyon Başkan Yardımcısı Mickael Ferreira, satın almanın ardından yaptığı açıklamada, “Hawk’ı Azerion ailesine katmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hawk, güçlü yerel ekipleri ve tanınmış DSP teknolojisi ile müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabileceğimiz birleşik platformumuzu güçlendirecek. Aynı zamanda Azerion’u Fransız dijital reklamcılık pazarının liderlerinden biri yaparken İngiltere ve Almanya’daki varlığımızı da genişletecek.” dedi.

Azerion, Hawk’ın çok kanallı satın alma platformu ve kişiye özel aktivasyon teknolojisi ile pazardaki güçlü konumunu daha da güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu birleşme, reklam dünyasında önemli bir gelişmeyi temsil ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver